Selasa, 20 Desember 2011

Etiquette for a lady


"It's not about finding someone who won't fight with you or make you sad.
 It is about finding the person who will still be standing there wiping the tears away, holding you in their arms after a fight. 
The one who will never leave, no matter how hard things get."


From Rule Of A Lady

Rabu, 07 Desember 2011

This Song Never Fail Me






As the moon becomes the night time
You go viciously
Quietly away

I'm sitting in the bedroom
Where we used to sit
And smoke cigarettes
Now I'm watching, watching you die!!!!

Kamis, 13 Oktober 2011

Que Sera..Seraaaaa..



When I was just a little girl
I asked my mother, what will I be
Will I be pretty, will I be rich
Here's what she said to me.

Que Sera, Sera,

Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.

When I grew up and fell in love

I asked my sweetheart what lies ahead
Will we have rainbows, day after day
Here's what my sweetheart said.

Que Sera, Sera,

Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.

Now I have children of my own

They ask their mother, what will I be
Will I be handsome, will I be rich
I tell them tenderly.

Que Sera, Sera,

Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.

Rabu, 12 Oktober 2011

Never seen anything like you



I've seen the stars up in the sky
Like angels from heaven
Or a tear in my eye
But they don't shine brighter
Than the light you're shinin' through
I've never seen anything like you

Senin, 26 September 2011

Aprilia in April

Syukur Alhamdulillah..
sudah disepakati hari baiknya oleh kedua orang tua kita,
Semoga dilancarkan sampai menuju akad Nikah..
Amin ya Allah ;)

Picture from Maelady

Senin, 19 September 2011

Hey Love



You always break the kindest heart
With a hasty word you can't recall, so
If I broke your heart last night
It's because I love you most of all...

Senin, 15 Agustus 2011

Kamis, 14 Juli 2011

Hey Bastard let's make it dreams come true ;)


A SHORT LOVE STORY IN STOP MOTION from Carlos Lascano on Vimeo.

Make Some Noise



Seth Rogen, Danny McBride, Elijah Wood, Rashida Jones, Will Arnett, Rainn Wilson, Jason Schwartzman, Ted Danson, Steve Buscemi, Amy Poehler, Mary Steenburgen, Malin Akerman, Chloe Sevigny, Maya Rudolph, Kirsten Dunst, Will Ferrell, John C. Reilly, David Cross, Orlando Bloom, Jack Black..
Amazing Video ;)

Selasa, 12 Juli 2011

Berangan-angan

Gw pernah cerita sama salah satu temen kantor gw, bahwa gw berencana gak akan selama bekerja sebagai pegawai kantoran, gw pengen punya usaha sendiri yang gw sukai seperti gw suka banget gambar dan gw sangat tertarik sama bentuk cup cake dan warnanya yang begitu meriah dan eye catching..lalu tercetuslah ide..nanti gw mau dagang baju ah..tapi gambarnya gw gambar manual pake crayon T-Shirt..sama tas tote bag polos yang gw gambar pake crayon juga dan nanti labelnya gw namai "Pape Cup Cake"..hehehe mudah-mudahan angan-angan yang pernah terucap itu benar-benar bisa terwujud..karena menyenangkan pasti gak harus kerja kantoran dan bisa buat usaha sendiri yang gak menyita waktu gw terlalu banyak..apa lagi klo udah berkeluarga pasti menyenangkan banget ;)


Dari angan-angan tadi tiba-tiba aja temen gw buatin gambar dari smua angan-angan gw dan kumpulan dari gambar-gambar gw..wahahahaha..seneng nerimanya dan memang berarti banget..ahahahah Terimakasih banyak ya gambarnya..smoga aja angan-angan gw bisa terwujud..Amin ;)

 Photo and Drawing by my Self, illustrator by Donny Ardianto
 

I'll Be Your Mirror


I find it hard to believe you don't know
The beauty that you are
But if you don't let me be your eyes
A hand in your darkness, so you won't be afraid

Selasa, 28 Juni 2011

The Last Day Wulan in Bintang Pratama ;)















Sukses Selalu ya Wulan, smoga kenang-kenangan gak penting ini bisa jadi memori menyebalkan yang selalu melekat diotak lu..ahahaha..yg penting klo lo inget ini lo pasti ngakak dan males..ihihihi..
Muuuwwwaaaahhhh miss ya miss yaa ;)

Jumat, 10 Juni 2011

ahahahaha

Dua orang paling konyol di hidup gw..ahahahah tapi apa jadinya kalo gw gak kenal mereka berdua ;)


Foto taken by Rizma in this picture gw Artha dan Ito

hmmm..



So I look in your direction
But you pay me no attention, do you?
I know you don't listen to me
'Cause you say you see straight through me, don't you?

But on and on

From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waitin' in line, just to see if you care

Oh…

Did you want me to change?
But I'd change for good
And I want you to know that you'll always get your way
I wanted to say…

Don't you shiver

Shiver
Sing it loud and clear
I'll always be waiting for you

So you know how much I need you

But you never even see me, do you?
And is this my final chance of getting you?

And on and on

From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waiting in line, just to see if you care, if you care

Oh…

Did you want me to change?
Well I'd change for good
And I want you to know that you'll always get your way
I wanted to say…

Don't you shiver

Don't you shiver
Sing it loud and clear
I'll always be waitin' for you

Yeah I'll always be waiting for you

Yeah I'll always be waiting for you
Yeah I'll always be waiting for you, for you
I will always be waiting…

And it's you I see but you don't see me

And it's you I hear so loud and so clear
I sing it loud and clear
And I'll always be waiting for you

So I look in your direction

But you pay me no attention
And you know how much I need you
But you never even see me

Life Changing Advice

I got this from http://kukywa.blogspot.com and Stephmodo's blog :)

Kodak Asa 400 High Definition

Waah senangnya..nemu juga nii isi film kodak asa 400 High Definition..jujur aja susah dapetinnya, nyari ditoko-toko isi film seperti fuji dan kodak pasti selalu gak ada, Jadi harus order sebelumnya dan harganya lumayan mahal, trus suka tersedia juga siih di Aksara Store tapi tetep aja suka cepet abisnya padahal dijualnya juga mahal, banyak temen nyaranin coba cari aja di pasar baru..hmmmmmfff itu lagiii..gw malaay deh jalan kesananya..naah kebetulan gw punya temen yang toy cam freak bgt dan tau deh sela-sela murah untuk urusan kya gitu..dia order online di internet, langsung order banyak dan gw dapet satu dari dia..yaaay senangnya..makasih ya Anda ;)

Kamis, 19 Mei 2011

Keponakan dan adik sepupu kecil







Ahahahahah lucu banget ekspresinya..
ngakak mulu klo ngeliat foto ini..ahahahha


*in this foto Dede Andra dan Cupy Lufy